In de nacht van 20 op 21 juni maakt het Jaarwiel weer een draai en vieren we Midzomer ~ Litha ~ Alban Hefin.

De Zon staat op z’n krachtigst en de Natuur staat vol in bloei en groei. Op 21 juni vieren we de langste dag en de kortste nacht. Na 21 juni gaan we weer richting de donkere helft van het jaar en worden de dagen geleidelijk aan korter en de nachten weer langer.

Maar eerst vieren we de zomer! De zomermaanden zijn als een welkome Zomerse Rust. Na al het zaaien en ploegen, rusten we nu uit en verzamelen we onze krachten voor de aankomende drukte van de oogst. Dit is een tijd om samen te komen met vrienden en familie en te genieten van een feestelijke barbecue.

Ben je benieuwd wat Midzomer verder inhoudt of hoe je dat kunt vieren? Lees dan snel verder op Midzomer~Litha~Alban Hefin

Mooie, vrolijke en zonnige Midzomer lieve allemaal♥

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom /|\

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.