Van links naar rechts:

1. Havik ~ Boodschapper

De Havik, met zijn buitengewone zicht en hoog uitkijkpunt, heeft het vermogen om te zien wat anderen niet kunnen. Haviken worden geassocieerd met werelden van de Oude Goden. Jupiter en Mercurius hadden beiden een havik als bondgenoot en Horus wordt afgebeeld met een Havik-hoofd. Havik wordt vaak “Boodschapper van de Goden” genoemd. Een havik zien of zijn schrille kreet horen, kan een waarschuwing zijn om meer bewust te zijn. Kijk naar alle details en voortekenen, pauzeer en denk na over wat er mis kan zijn of waar je aandacht nodig is. Haviken paren voor het leven en het paar voedt hun jongen op in een sterk en veilig nest. Haviken zorgen voor familie. Wanneer je verwikkeld bent in familieproblemen, vlieg dan hoog erboven en adem de frisse lucht in. Te veel emotie kan de duidelijke visie van Havik vertroebelen.

Als Havik je aandacht vraagt, is het misschien verstandig om wat tijd te besteden aan het bestuderen van de stromingen van het leven en je op die stromingen mee te laten voeren. De wind met zijn kracht en richting zal je gids zijn. Je kunt vliegen en de lucht bereiken. Je bent sterker dan je denkt, moediger dan je gelooft en wijzer dan je weet.

Vragen die je jezelf zou kunnen stellen:
~ Ben ik mijn “helicopterview” kwijt en mis ik het voor de hand liggende?
~ Is het tijd om meer gefocust te worden op familie of doelen?
~ Luister ik naar de Boodschappers van God/Spirit/Het Universum/Moeder Natuur?
~ Heeft emotie mijn perceptie vertroebeld?

2. Ram ~ Doorzettingsvermogen

Het majestueuze dikhoornschaap, of de ram, is een meester in behendigheid en moed. Ze navigeren met ongelooflijke snelheden door ruig terrein en landen met vertrouwen op de smalste richel. Ze hebben een scherp zicht en een scherp reukvermogen. Al deze eigenschappen helpen de dikhoornschapen te overleven. De mannelijke ram heeft een unieke set hoorns die uit zijn hoofd spiralen. Ze vallen niet af, maar groeien gedurende het leven van de dikhoorn ram, wat zijn fijne geest symboliseert. Hoorns zijn een verlengstuk van de schedel en worden voor de intuïtie natuurlijke antenne genoemd. De Ram is een competitieve minnaar. Wees op je hoede voor agressieve neigingen in je liefdesleven. Jaloezie moet worden vermeden.

Als Ram je aandacht trekt, heb je succes aan jouw kant. Ram spoort je aan om je fijne geest in je voordeel te gebruiken. Je zult doorzetten en tot grote hoogte gaan om te slagen. Je reserves van kracht en moed, gecombineerd met je intuïtie, zullen je helpen om door de moeilijkste omstandigheden te navigeren. Roep Ram aan om je dapper te maken als je risico loopt en bereid je voor op een sprong in het diepe. Je vele talenten helpen je zeker met het verkrijgen van succes.

Vragen die je jezelf kunt stellen:
~ Heb ik hoorns vergrendeld om te baten?
~ Heb ik mijn hoofd tegen een muur gestoten?
~ Hebben mijn seksuele verlangens mij van mijn doelen afgeleid?
~ Ben ik mijn evenwicht door conflict kwijt?

3. Duiker ~ Intuïtief

De roep van de Duiker prikkelt de ziel. Hun geluiden roepen eerbied en verbeeldingskracht op. Duikers hebben een complex communicatiesysteem dat sterk is geëvolueerd. Ze zijn krachtig en intuïtief. Van binnenuit weten komt snel voor de Duiker. Hun flitsen van inzicht en verbeelding zijn sterk ontwikkeld. Duikers paren voor het leven en onderwijzen idealen over familie en trouw. Ze zijn uitstekende partners en ouders. Ze dragen hun nakomelingen vaak op hun rug. Duikers zijn ook uitstekend in communicatie en ze kunnen goed met anderen omgaan.

Als de Duiker arriveert, hoor je zijn roep in je leven en is het misschien tijd om aandacht te schenken aan je eigen intuïtie en je situatie te onderscheiden. Inzichten en antwoorden komen gemakkelijk vanuit de diepten van je onderbewustzijn. Familieliefde is belangrijk en je beschermt degenen van wie je houdt.

Neem de tijd bij zonsopgang op het stille meer van je geest en maak verbinding met je lied. Wees vocaal. Zing. Hou van je familie. Je zult altijd slagen als je luistert naar de wijsheid binnenin. Kijk naar je eigen reflectie om te zien hoe mooi, uniek en elegant je bent.

Vragen die je jezelf kunt stellen:
~ Negeer ik waarschuwingen van mijn dierbaren?
~ Heb ik het zo druk dat ik het heiligdom van de liefde ben vergeten?
~ Communiceer ik mijn gevoelens?
~ Ben ik dapper en spreek mijn waarheid?

Heb een mooie week!

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom

#Natuur #Aandacht #Inspiratie #Druïde #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #Weekkaart #SpiritOfTheAnimalsOracle

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.