Hai allemaal,

De kaarten zijn omgedraaid.

Van links naar rechts:

Links: Aquamarijn Draak van Neptunus

Aquamarijn-draken van Neptunus zijn Waterdraken. Ze zullen om je heen stromen, je omringen met hun Aquamarijn-energie en je paranormale vermogens laten ontwaken. Maak vaak contact met hen, want elke keer dat je dat doet, zullen ze meer sleutels en codes van je ware essentie laten oplichten. Dit zal je zielstevredenheid en een gevoel van je Goddelijke pracht geven. Je zult hogere niveaus van verlichting ervaren en je wereld en het universum door verschillende ogen zien.

De Aquamarijn Draak vraagt je om een glas gezegend water te drinken terwijl je afstemt op deze draak. Hij of zij zal je dieper kunnen aanraken als je helder water hebt gedronken. Een andere manier om hun begeleiding te begrijpen, is door je ogen te sluiten, kristalhelder blauw water te visualiseren en de draak op de foto voor je te zien. Concentreer je op je ademhaling, vind de stilte in jezelf en jouw antwoord zal naar je toe komen. Dit kan ook tijdens het douchen.

Midden: Puur Witte Draak van Orion

Vandaag is er een Puur Witte Draak van Orion bij je gekomen om je te adviseren om te onderzoeken wat je weet met verlichte ogen. Verwerk alle informatie waarmee je werkt via je rechter hersenhelft om te ontdekken hoe je deze voor het hoogste goed kunt gebruiken. De hoogfrequente draken van Orion zullen met je zijn om je hierbij te helpen. Ze zullen je in staat stellen je spirituele groei te bevorderen en je vleugels van licht uit te breiden.

Als je wit in je aura houdt, vertrouwen en respecteren mensen je. Deze kaart roept je op om je waarheid te spreken, eerlijk te handelen en volledig eervol te zijn in al je handelingen. Als je wordt uitgedaagd, doe dan een beroep op de Puur Witte Draak van Orion om je te helpen, adviseren of ondersteunen bij deze uitdaging. Vertrouw op je eigen-wijsheid en walk your talk.

Rechts: Vuur en Water Draak

Doe een beroep op Vuur en Water Draken wanneer je voor grote veranderingen, beslissingen of uitdagingen op je pad komt te staan. Ze zullen je door tijden van inertie of vermoeidheid leiden door je te vullen met nieuwe verwachtingen en opwinding. Als je eenmaal een besluit hebt genomen, zullen ze je energie versterken en je stuwkracht en vastberadenheid geven. Ze houden ook van spelen en plezier en zullen je opvrolijken.

Deze kaart vraagt je om voorbereid te zijn op snelle veranderingen in je leven, terwijl je wordt voortgestuwd naar een hogere staat van zijn. Als je een besluit neemt over de richting die je wilt inslaan, zullen deze draken je met gratie en verrassend gemak voortstuwen. Als je niet duidelijk bent, kan het zijn dat er iets ontstaat dat je niet had verwacht. Dus verwacht het onverwachte en geniet van de veranderingen die naar je toe komen.

Kijk door de ogen van een vuur- en waterdraak en bekijk alles vanuit een hoger, lichter perspectief. En onthoud dat wat er ook gebeurt, voor jouw hoogste goed zal zijn.

Mooie week en liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom /|\

#Elzenboom #Natuur #Aandacht #Inspiratie #Druïde #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #Weekkaart #DragonOracleCards

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.