Bijzondere groet terug

Samen met Keelin wandel ik langs de busbaan. Genietend van de zon groet ik de Elementen.

Ik dank het Element Vuur voor de warme zonnestralen op mijn wangen. Dank Ra voor zijn zonnekracht. En het Grote Edelhert voor zijn wijze advies over het leven gaan leven zoals ik dat wil leven. Ik hoef niet te wachten tot ik mijn eigen zolderruimte heb, ik kan nu al doen wat ik zo graag wil doen. Met een glimlach denk ik terug aan de woorden van mijn mentor over uitstelgedrag. Ik geloof dat die nu pas echt binnen komen.

Ik groet Moeder Aarde en vertel haar van mijn plan om wekelijks een Schoonmaakrondje te houden. Er ligt zoveel rotzooi. Een vlinder fladdert langs me op en ik voel dat het een welkom plan is.

Ik groet het Water en dank de Zalm der Wijsheid voor de kennis die ik heb ontvangen vanuit een workshop Herbal Self Care en vanuit een workshop Oracle Card Secrets. De informatie komt op het juiste moment. Magisch hoe zoiets werkt.

En dan groet ik Lucht. Ik dank de Wind voor het vinden van de juiste woorden voor mijn gedachten, zodat ik ze kan uitspreken en op de vleugels van de Wind daar landen waar ze gehoord worden. Ik kijk nog een keer omhoog en daar vliegt een prachtige Buizerd. Ik word helemaal warm van binnen en een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht.

Dankbaar met deze mooie groet vanuit de Natuur en het Universum vervolg ik mijn weg…op vleugels­čĺÜ

Heb jij ook dit soort magische momenten? Ik lees ze heel graag.

Mooie dag en liefdevolle groet,

Elke )O( De Elzenboom /|\

#DeElzenboom #Elementen #Druïde #ElkeDeElzenboom #Buizerd #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #Aandacht #Natuur #Inspiratie #Elementen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.