Een vrolijk Pasen!

Lieve allemaal,

Een vrolijk, mooi en gezond Pasen~Ostara­čĺÜ

Een schattige dagkaart met een nog lievere en leuke boodschap van het Sinaasappel Tuindraakje:

“Dit is een gouden dag voor je, omdat ik altijd iets wonderbaarlijke kom brengen. Alle voortekenen zijn positief om dromen, plannen, projecten uit te laten komen. Het komt jouw kant op. Als je het kunt dromen, dan kun je het werkelijkheid laten worden. Geloven is zien. Als je iedere dag al het maximale aan plezier uit je dag haalt, dan zijn geluk en dankbaarheid je beloning. En mocht je je eens down voelen, denk dan aan de geur van sinaasappels. Of doe een drupje van Sinaasappelolie op je polsen en je slapen. Dat is een directe oppepper en maakt je zo weer vrolijk. Heb een mooie dagԜǴŞĆ­č卭čîč

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom

#DeElzenboom #Druïde #Natuur #Inspiratie #Aandacht #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #Dagkaart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.