Afnemende en Donkere Maan in Wilg ~ 10 en 11 mei 2021

Vandaag staat de Afnemende Maan 1% in Wilg en morgen 11 mei is het Donkere Maan. Aan het begin van Mei vierden we Beltane, de vruchtbaarheid van Moeder Aarde. Alles om ons heen staat op uitkomen, groeien, bloeien. Ook vierden we onze eigen domen en wensen die we in dit actieve deel van het jaar willen realiseren, zodat we in de Herfst een mooie oogst mogen vieren. Nu met Afnemende en Donkere Maan, kunnen we stilstaan bij wat we mogen of moeten loslaten om daadwerkelijk onze dromen en onze verlangens te leven en uit te laten komen. Wat hindert jou? Wat blokkeert jou? Schrijf alles op een papiertje, ga naar buiten en verbrand het op een veilige manier, zo gaat wat jou hindert of wat je blokkeert in rook op en start je met een schone lei met de Nieuwe Maan op 12 mei.

De Ogham deze Maan is Wilg

De Wilg staat voor de Grote Moeder en geeft je haar helende liefde. Zij ondersteunt je bij het erkennen van je gevoelens. Ze is er om je te bevestigen dat alles goed is en alles weer in evenwicht komt. De Wilg zet je aan tot vrede en harmonie en zij ondersteunt je droomleven. Ze vraagt je om alle negatieve gevoelens en energie naar boven te laten komen, ze tot uitdrukking te brengen, er bewustzijn op te leggen en ze los te laten.

Het Archetype van Wilg is Morgan le Fay

Morgan Le Fay vraagt je om op je intuïtie en je onderbuikgevoel te vertrouwen. Besteed aandacht aan je ingevingen, die kunnen je belangrijke inzichten bieden. Niet alles is wat het lijkt. Ze nodigt je uit om voorbij de chaos van het moderne leven te gaan en naar je innerlijke wijze stem te luisteren; die stem weet de weg die je moet gaan op jouw Pad. Sluit je ogen, leg 1 hand op je hart en de andere op je borstbeen. Stel jezelf een vraag en luister naar het antwoord dat vanzelf naar boven komt.

Het Krachtdier dat je adviseert is Slang

Slang is een wijs en krachtig adviseur. Ze leert je om je vuur te transformeren naar scheppingskracht. Laat oude patronen los, heel jezelf en wordt jezelf bewust. Hierdoor wordt helder wat jouw doel is en hoe je daar kunt komen. Waar leg jij jouw focus? Maakt dat gelukkig? Zo niet, focus op wat je wel gelukkig maakt.  

Het Kruid dat je ondersteunt is Sleutelbloem

Word je zenuwachtig van al die activiteiten om je heen of weet je nog niet wat jouw wensen en dromen zijn? Geen paniek, Sleutelbloem ondersteunt je en kalmeert je zodat je weer vrij kunt ademen. Ze vraagt je dit: Wat is jouw sleutel tot geluk?

De Edelsteen die je helpt is Maansteen

Maansteen brengt je hoop en versterkt je intuïtie, gevoel en liefde. Ze helpt je contact met je onderbuikgevoel te versterken. Ze geeft spontane invallen en creatieve ideeën meer ruimte en kracht om ze ook waar te maken. En ze neemt je stress en spanningen weg. Met haar heb je de Maan in het klein bij je.

Ik wens je een bezielende Afnemende en Donkere Maan♥

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom /|\ © 2021

#DeElzenboom #Natuur #Aandacht #Inspiratie #Druïde #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #Wilg #MorganLeFay #Slang #Sleutelbloem #Maansteen #AfnemendeMaan #DonkereMaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.