Gezegende Mabon lieve allemaal

Vandaag is het Mabon, de Herfst Equinox en een uitgelezen moment om de balans op te maken, stil te staan bij je zegeningen en wat je mocht oogsten het afgelopen jaar en na te denken wat je achter laat in het lichte deel van het jaar en mee neemt het donkere deel van het jaar in. Na vandaag gaan de dagen zichtbaar korter worden. Kijk naar de Natuur om je heen en laat los wat je niet meer dient/niets meer oplevert. Laat het, zoals de Bomen met hun bladeren doen, los en geniet van de ruimte die daardoor ontstaat. Misschien wil je nog iets afronden voor de Winter? Dan heb je daar nu alle ruimte voor tot Samhain. Geniet van de Herfst, van de oogst en van de Wind die je gedachten meeneemt op zijn vleugels en je gehele systeem schoon blaast. Hoe je Mabon kunt vieren en allerlei andere informatie over dit mooie Jaarwielfeest, kun je lezen op de Mabon Pagina.

Ik wens jullie een gezegende Mabon♥

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom /|\

#DeElzenboom #Natuur #Aandacht #Inspiratie #Druïde #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #Mabon #Herfst #HerfstEquinox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.