Volle Maan in Muin ~ 21 September 2021

Vandaag is het Volle Maan in Muin~Braam en Mabon, de Herfst Equinox. Een uitgelezen moment om de balans op te maken, stil te staan bij je zegeningen en wat je mocht oogsten het afgelopen jaar en na te denken wat je achter laat in het lichte deel van het jaar en mee neemt het donkere deel van het jaar in. Na vandaag gaan de dagen zichtbaar korter worden. Kijk naar de Natuur om je heen en laat los wat je niet meer dient/niets meer oplevert. Laat het, zoals de Bomen met hun bladeren doen, los en geniet van de ruimte die daardoor ontstaat. Misschien wil je nog iets afronden voor de Winter? Dan heb je daar nu alle ruimte voor tot Samhain. Geniet van de Herfst, van de oogst en van de Wind die je gedachten meeneemt op zijn vleugels en je gehele systeem schoon blaast. Tot de volgende Nieuwe Maan sta je er niet alleen voor. De volgende helpers reizen met je mee.

De Ogham deze Maan ~ Muin

“Mijn struiken hangen vol Bramen en mijn overvloed deel ik graag met jou. Wat is jouw oogst en wat deel jij daarvan met anderen? Wees net als ik trots op je oogst en deel daarvan met liefde. Ben je gespannen, laat dan de touwtjes even vieren. Kom op adem, rust uit en ga dan weer verder. Kijk naar Moeder Aarde voor advies. Zij doet alles op haar tempo en alles komt af op het juiste moment. Uit je dankbaarheid en tel je zegeningen. Vier, geniet en ben dankbaar voor wat je hebt gekregen en wat je kunt delen met anderen.”

Het Archetype van Muin is Branwen

“Ik sta bekend om het verlies in mijn leven, maar ook om liefde en schoonheid; onderwerpen om over na te denken in deze tijd van het jaar. Ik ben ook een van de Godinnen van het Moederschap en de Volle Maan. Eer je volheid, je successen en je overvloed die voortkomt uit je oogst. Ik breng je de Ketel gevuld met overvloed en geluk. Dat het je helpt om de donkere tijd van het jaar goed door te komen. En ik breng je de Beker om verbonden te blijven met de Oerbron van Liefde, Kennis & Wijsheid, Schepping & Geboorte van Leven in de breedste zin van het woord, Kracht en Bescherming. Blijf in flow, vier en deel je successen.”

Het Krachtdier dat je adviseert is Zwaan

“Ik sta voor trouw zijn aan je ware natuur, schoonheid en transformatie. Ik leer je ware liefde in je leven te volgen en erin te geloven, vertrouwen te houden, ook al vind je dat moeilijk. Ik help je datgene naast je neer te leggen en achter je te laten wat niet bij je ware natuur past. Ik geef je moed, inspiratie en kracht om jezelf te transformeren in je ware Zelf.” 

Het Kruid dat je ondersteunt is Valeriaan

“De tijd van oogsten is een drukke tijd. Loop jezelf niet voorbij, maar neem tussen je activiteiten voldoende rust. Ik schenk je die rust, zodat je het leven kunt laten langskomen zoals het is; zonder eisen of regels. Doe als een kat. Krul je op in het zonnetje of bij de haard op een lekker kussen en laat alles langs je heengaan. Geniet en voel je goed.”

De Edelsteen die je helpt is Smaragd

“Ik breng je innerlijke groeikracht. Ik help je met het loslaten van vastgeroeste patronen en je innerlijke wijsheid aanboren. Met mij bij je, trek je liefde, harmonie en overvloed aan. Ik ben de steen van de Waarheid en Zelfdiscipline. En ik geef je emotionele veerkracht en zelfrespect.”

Ik wens je een gezegende en overvloedige Volle Maan♥

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom /|\

#DeElzenboom #Natuur #Aandacht #Inspiratie #Druïde #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #VolleMaan #Muin #Braam #Branwen #Zwaan #Valeriaan #Smaragd #Mabon #HerfstEquinox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.