Volle Maan in Gort ~ Klimop

Lieve allemaal,

Vandaag staat de Volle Maan in Gort ~ Klimop. Deze Volle Maan staat ook bekend als de Jachtmaan. In vroeger tijden werd er gejaagd om de voorraden aan te vullen voor de Winter. Je kunt dit vertalen naar het najagen van je dromen of het wegjagen van datgene wat je in de weg zit om je dromen te verwezenlijken. Laat je inspireren door Moeder Natuur om je heen. Het leven in de Natuur trekt zich terug om zich voor te bereiden op de komende Winterse Rust om daarna weer energiek en vol leven terug te keren in de Lente. Keer naar binnen en onderzoek wat je dromen zijn, wat je daarvan dit jaar hebt gerealiseerd of wat je juist heeft tegen gehouden om die te realiseren. Gebruik de Herfst om dat wat je tegenhoudt los te laten, zodat het leven kunt creëren waar jij gelukkig van wordt.

De Ogham deze Maan ~ Gort

“Ik ben Gort, ook wel Klimop genoemd. En ik vraag je om de tijd te nemen om jezelf echt te leren kennen. Ga met mij op ontdekkingsreis naar je binnenwereld. Wat ligt er diep in jou wat ont-dekt mag worden? Voel je gevoelens en voel achter het gevoel. Wat wil je gevoel je vertellen? Je zult merken dat je gevoelens raadgevers zijn en dat je niet bang voor ze hoeft te zijn. Ze willen juist helpen om jezelf te begrijpen, ook al zijn ze soms pijnlijk of moeilijk. Ze willen je zo graag helpen om het leven te weven waar je gelukkig van wordt.”

Het Archetype van Gort is Arianhrod

“Ik ben Arianhrod, Godin van Wedergeboorte en het Weven van Kosmische Tijd en Lot. Mijn naam betekent Zilveren Wiel, symbool voor het altijd draaiende Jaarwiel, maar ook voor het wiel waarop ik de doden draag naar mijn hemelse noordelijke land, de Corona Boreale. Ik breng je de kracht om aan je eigen verwachtingen te voldoen en niet te buigen voor de verwachtingen van anderen. Ik ben een Wever van het Lot en ik geef je inzichten om je eigen lot te weven. Kijk diep in jezelf, je Ziel en verken je schaduwwereld, want dat zal je naar je diepste angsten en verlangens leiden. Waar ben jij bang voor? En wat verlang je? Ga voorbij je angsten en je verlangens worden zichtbaar. Ik moedig je aan om je onafhankelijke zelf te worden.”

Het Krachtdier dat je adviseert is Vlinder

“Ik herinner je aan de kracht van jouw innerlijke Bron die wordt gevoed door de Oerbron van Liefde, Kennis, Wijsheid, Creatie, Kracht en Bescherming. Ik help je bij je transformatieproces. Ik moedig je aan om met vreugde de verandering in je leven en in jezelf aan te gaan.” 

Het Kruid dat je ondersteunt is Bitterzoet

“Ik ben giftig, dus eet mij niet. Je kunt me wel bij je dragen of ergens ophangen. Ik help je met het loslaten van datgene wat je vasthoudt. Dat wat je vasthoudt, zorgt ervoor dat je letterlijk komt vast te zitten, zoals bij artritis je vingerkootjes stijf worden. Denk aan de Bomen die nu hun blad loslaten, laat jouw eigen bladeren die jou niet meer dienen los. Dat is soms een bittere pil om door te slikken, maar er komt zoet voor terug in de vorm van ruimte voor iets nieuws.”

De Edelsteen die je helpt is Opaal

“Ik breng je wijsheid en tevredenheid. En ik geef je inzicht en laat je intuïtie groeien. Daarnaast help ik je met het doorzien en begrijpen van je emoties. Hierdoor kun je makkelijker patronen herkennen en doorbreken wanneer die patronen je hinderen om te zijn wie je bent.”

Ik wens je een mooie en inzichtvolle Volle Maan ♥

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom /|\

#DeElzenboom #Natuur #Aandacht #Inspiratie #Druïde #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #VolleMaan #Gort #Klimop #Arianhrod #Bitterzoet #Opaal #Vlinder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.