The Land Between

Lieve allemaal,

De Wereld is in rep en roer en dat geldt ook voor onze Innerlijke Wereld. We worden allemaal getroffen door de gebeurtenissen en de maatregelen van onze regeringen. We hebben hier in Nederland te maken met nieuwe maatregelen en het houdt mijn gedachten bezig. Blijkbaar zo, dat toen ik mijn Kaart van de Dag trok, het me antwoordde met deze schoonheid:

Ik vroeg de Kaarten welke wijsheid ik vandaag kon meenemen en The Land Between kwam eruit. En ik sluit me helemaal aan bij deze kaart. Op dit moment voelt het inderdaad als The Land Between. Bij de kaart staat het volgende geschreven:

“Het proces tussen werelden is waar dingen echt interessant worden. Je leert hoe je je angst kunt beheersen, hoe je in het nu kunt blijven, hoe je in het donker kunt zien. Je neemt de lessen die je worden aangeboden met gratie in je op, omdat je ‘niet snellerkunt gaan’. Dit is een echte test van emotionele standvastigheid, geduld, vertrouwen en nederigheid. Als je eenmaal van dit niemandsland je thuis hebt gemaakt, zal het een deel van je zijn. Dan komt alles wat in beweging komt tot leven. Dit is waar je op hebt gewacht. Als je terugkijkt, zul je gaan houden van de plek ‘tussenin’, want daar werd je herboren.”

Bij elke kaart van de dag trek ik een affirmatie van de dag en de affirmatie van vandaag is de volgende:

De food for thought die bij deze affirmatie hoort, is de volgende::

“Mijn hart is open. Ik laat mijn liefde vrij stromen. Ik hou van mezelf, ik hou van anderen, en anderen houden van mij.”

De wereld bevindt zich momenteel in een interbellum, een tijd tussen tijden. En onze samenleving staat voor grote uitdagingen en wij ook. Wat is de wereld waarin we zouden willen leven?

We ondergaan een verandering, een verandering van een industriële samenleving naar een technologische samenleving. En de zittende kracht probeert verwoed zijn kracht te behouden. Maar we weten allemaal wat een in het nauw gedreven kat doet, hij maakt rare sprongen. Die sprongen zijn steeds pijnlijker geworden in de zin van verdeel en heers. Maar ik spreek hier mijn hoop uit dat uiteindelijk Liefde alles overwint.

Maak opnieuw verbinding met Liefde; in jezelf, tegenover je familie en vrienden en tegenover de Wereld als geheel. Alleen als we handelen vanuit Liefde, zal onze Wereld en onze samenleving weer tot bloei komen. Dus ga naar binnen en ontdek in wat voor Wereld je wilt leven. En kijk welke kleine stappen je in de Buitenwereld kunt zetten om je Droomwereld te vestigen. De magie zit in dit proces, want weet dat: als je eenmaal gelooft, zul je ontvangen. Zo werkt de Wet van de Aantrekkingskracht.

Kies Liefde
Maak opnieuw verbinding met Liefde
Droom de wereld waarin je wilt leven vanuit Liefde
En handel in de Buitenwereld vanuit Liefde
Liefde is de Sleutel

Heb een geweldige en heerlijke week lieve allemaal♥

Liefdevolle groet,
Elke )O( De Elzenboom /|\

#DeElzenboom #Natuur #Aandacht #Inspiratie #Druïde #ElkeDeElzenboom #InHetVoetspoorVanDeDruïde #ZelfCoaching #Dagkaart #OracleOfThe7Energies #Dagaffirmatie #PowerThoughtCards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.