De Boodschap van de Els

“Ik ben de Els of Fearn en ik ben zo blij dat ik vandaag het woord tot je mag richten. Wat is jouw vraag? Neem even de tijd om na te gaan wat je echt wilt weten. Luister nu heel aandachtig. Trek je terug in de stilte in je hart. Neem alle tijd die je nodig hebt. Als je er klaar voor bent, kijk je uit het raam of ga je een wandeling maken. Kijk welke vogels je ziet. een raaf of een kraai kan je een boodschap brengen van je voorouders of van een dierbare die is overleden. 

Niemand op deze wereld heeft dezelfde unieke energie, dezelfde Goddelijke expressie en hetzelfde geestelijke doel als jij. Hoe houd jij contact met je eigen doel? Kijk wat jou vreugde schenkt en als je dat niet weet, probeer het gewoon! Kijk waarvan je hart gaat zingen. Dat is de weg die leidt naar vervulling en zingeving.

Als je vernieuwing zoekt, ben ik er om je te helpen. ik geef je de voedingstoffen om te groeien, zelfs na een moeilijke periode. Ik sta klaar om je te helpen opnieuw te beginnen, een nieuwe basis te leggen en zo je lichamelijke identiteit, je spirituele identiteit, de verlangens van je ego en de wensen van je ziel te bereiken.

Adem vandaag vooral evenwicht. Adem rust. Weet dat er niets moet. Luister en wacht, dan komt de informatie waar je naar op zoek bent vanzelf. Je zult het antwoord kennen. Ik ben er altijd voor je, ik luister naar je en help je. Je dromen en ideeën zijn belangrijk en ik zal je helpen die te realiseren. Neem even de tijd om die in jezelf te vinden. Vanuit deze plek komt de vernieuwing en de kracht. Je bent er klaar voor om opnieuw te beginnen.”

~ De Els, Het orakel van de Keltische Bomen

)O( ZelfCoaching /|\